Smartgambler
Pro-Punter

Go Back   OZmium Sports Betting and Horse Racing Forums > Public Forums > Horse Race Betting Systems
User Name
Password
Register FAQ Search Today's Posts Mark all topics as read

To advertise on these
forums, e-mail us.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #71  
Old 4th March 2018, 09:15 AM
Try Try Again Try Try Again is offline
Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,425
Smile

Thanks Shaun,

I must have missed that very key point!

Regards

TTA
Reply With Quote
  #72  
Old 4th March 2018, 06:51 PM
darkydog2002 darkydog2002 is offline
Member
 
Join Date: Nov 1999
Posts: 6,647
Smile

Hi UB,

Is the Betfair Race Prediction Model where YOU get your selections from.

Must admit I,ve never seen it before.
__________________
When you live live in clover . when your dead your dead all over.
Reply With Quote
  #73  
Old 4th March 2018, 07:07 PM
UselessBettor UselessBettor is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 3,586
Default

Quote:
Originally Posted by darkydog2002
Hi UB,

Is the Betfair Race Prediction Model where YOU get your selections from.

Must admit I,ve never seen it before.


I have looked at it before. I had not automated those selections till today though. But they are now part of my database and I'll be investigating them.
Reply With Quote
  #74  
Old 4th March 2018, 10:09 PM
Thenewguy Thenewguy is offline
Member
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 103
Default

UB, Is it easy to automate? The problem i found was they arenít available till late in the morning so if iím working I cant use them.

If the selections could be downloaded somehow would solve the problem.
Reply With Quote
  #75  
Old 4th March 2018, 10:27 PM
UselessBettor UselessBettor is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 3,586
Default

Quote:
Originally Posted by Thenewguy
UB, Is it easy to automate? The problem i found was they arenít available till late in the morning so if iím working I cant use them.

If the selections could be downloaded somehow would solve the problem.


It was easy (for me). I just setup a scheduled task to run at 11am and rerun every 10 mins till it populates. I also back collected 3 months of data which is all that is available.

The data is available in JSON format. Use google chrome with developer tools turned on to determine the address and then you can work out how to download it for your program.

My programs run 24/7 whether I am here watching it, asleep in bed or holidaying overseas. Automation is the only way to turn this into a real passive income.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump



All times are GMT +10. The time now is 06:55 AM.


Powered by: vBulletin Version 3.0.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
©2008 OZmium Pty. Ltd. All rights reserved . ACN 091184655