Smartgambler
Pro-Punter

Go Back   OZmium Sports Betting and Horse Racing Forums > Public Forums > General Topics
User Name
Password
Register FAQ Search Today's Posts Mark all topics as read

To advertise on these
forums, e-mail us.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 17th May 2009, 08:33 AM
crash crash is offline
Suspended.
 
Join Date: Jan 1970
Location: gippsland lakes/vic
Posts: 5,736
Default Is there a cookie handling problem here?

I've been having some weird problems here. Missing posts etc. I can click on a thread I've just posted too and find that often the post is not there or find an edited post not edited. If I click off the forum and remove all cookies and then return to the forum, the missing posts and or edits are there. Sounds like a site cookie problem as I don't have these problems on other sites.

Anyone else having problems here?
Reply With Quote
  #2  
Old 17th May 2009, 08:38 AM
crash crash is offline
Suspended.
 
Join Date: Jan 1970
Location: gippsland lakes/vic
Posts: 5,736
Default

After putting up this thread and doing a check after clicking on 'Race Betting Systems Forum' the thread isn't here! Returning to the main page it is listed to the right and I have to click on that to access the thread. Very weird and this problem happened once before several years ago.
Reply With Quote
  #3  
Old 17th May 2009, 08:52 AM
Moderator 3 Moderator 3 is offline
Moderator
 
Join Date: Nov 1999
Posts: 270
Default

Quote:
Originally Posted by crash
I've been having some weird problems here. Missing posts etc. I can click on a thread I've just posted too and find that often the post is not there or find an edited post not edited. If I click off the forum and remove all cookies and then return to the forum, the missing posts and or edits are there. Sounds like a site cookie problem as I don't have these problems on other sites.

Anyone else having problems here?

This thread has beem moved to the correct forum. Sounds like a cookie issue with your own computer to me. I'll alert our IT specialist to your post.
Moderator 3.
Reply With Quote
  #4  
Old 17th May 2009, 11:24 AM
Rikki's Avatar
Rikki Rikki is offline
OZmium Support
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 46
Question

Let's get some details together regarding this so that we can see what is actually happening.

  1. Is anybody else suffering the same issue?
  2. What browser and version are you using (what browser addons are enabled)?
  3. Do you only remove cookies or cookies and cache?
  4. Have you tried another browser, if so can you replicate the issue?
  5. Do you run any security software/firewall software, if so what?
  6. Do you connect via a proxy service?
I personally cannot replicate the issue using 4 different browsers (firefox, opera, ie7, ie8).
__________________
- Rikki
OZmium Support

NOTE: All posts are my personal comments which may not be the view of OZmium Management.

Last edited by Rikki : 17th May 2009 at 11:50 AM.
Reply With Quote
  #5  
Old 17th May 2009, 02:04 PM
crash crash is offline
Suspended.
 
Join Date: Jan 1970
Location: gippsland lakes/vic
Posts: 5,736
Default

Unless anyone else is suffer the problems I mentioned, I think I have solved the problem. [ie6] Under tools>temporary internet files>settings>check for newer version of stored pages> I have marked the 'every visit to the page'. Seems to work fine now, thanks.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump



All times are GMT +10. The time now is 06:24 PM.


Powered by: vBulletin Version 3.0.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
2008 OZmium Pty. Ltd. All rights reserved . ACN 091184655