Smartgambler
Pro-Punter

Go Back   OZmium Sports Betting and Horse Racing Forums > Public Forums > General Topics
User Name
Password
Register FAQ Search Today's Posts Mark all topics as read

To advertise on these
forums, e-mail us.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 28th March 2007, 05:29 PM
Pinger Pinger is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 11
Default http://housecall.trendmicro.com/

I run vet antivirus and have never had any trouble but before that i found http://housecall.trendmicro.com to be very helpful with viruses and its a free on line scan.
Reply With Quote
  #22  
Old 28th March 2007, 05:30 PM
peterpan peterpan is offline
Banned
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 139
Default

Norton will stop system restore giving you restore points.

I had the same problem.

Go to http://bertk.mvps.org/html/srfail.html

Then just down from the top of the screen in red you will see another link in relation to Norton, click on that and follow imstructions.
Reply With Quote
  #23  
Old 28th March 2007, 05:46 PM
Chuck Chuck is offline
Member
 
Join Date: Jan 1970
Location: Sydney
Posts: 4,055
Smile

i wont be much use but as per the general thoughts Norton is rubbish. i myself use Kaspersky, which is fantastic, along with Ad-Aware SE Pro and XoftSPy Spyware remover.
Reply With Quote
  #24  
Old 28th March 2007, 06:00 PM
crash crash is offline
Suspended.
 
Join Date: Jan 1970
Location: gippsland lakes/vic
Posts: 5,736
Default

Quote:
Originally Posted by partypooper
Thanks for all that Crash, I'm working through it slowly, ran the ewido thing, did the scan came up with 117 high risk items, clicked on remove, then tried to download the anti virus (no luck) have hit scan again and it seems to picking up all the same ones as first time round?

RE: Firewall, I presume you didn't mean the Microsoft Firewall as well?


No, you can leave your Microsoft firewall alone and switched on. You have not pressed 'delete' properly if Ewido is coming up with the same trojans/spayware list etc. Ewido is as good as it gets for malaware/spyware/trojans. It's the top of the tree [I wouldn't be using it otherwise].

Chuck,
good on you. Kaspersky [Russian] is about a good as firewalls get unless you want to move up to Commodo firewall, which is even better and still free [not for much longer] as is their anti-virus I think.

Last edited by crash : 28th March 2007 at 06:02 PM.
Reply With Quote
  #25  
Old 28th March 2007, 06:25 PM
peterpan peterpan is offline
Banned
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 139
Default

Crash,

I use sunbelt keiro firewall and have never had a problem, but after reading your glowing report on comodo, last night I uninstalled sunbelt and installed comodo.
Looked great with a lot of features EXCEPT it totally stuffed my email, every time I went to open it I got the windows dreaded noise and a monster error message.
Needless to say comodo is now where my norton went a long time ago and sunbelt is reinstalled and running sweetly and looking after me.
Reply With Quote
  #26  
Old 28th March 2007, 11:04 PM
partypooper partypooper is offline
Member
 
Join Date: Nov 1999
Location: Western Australia
Posts: 4,089
Default

Sorry Pinger but that's where your suggestion went as well .i.e."West", just stuffed everything up again until I uninstalled, guess it must be just what weve got on our individual systems (computer systems that is hahaha!)

But looks like Norton is following!!

Last edited by partypooper : 28th March 2007 at 11:06 PM. Reason: omission
Reply With Quote
  #27  
Old 28th March 2007, 11:22 PM
Chrome Prince Chrome Prince is offline
Member
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 5,849
Default

Partypooper,

I could help you further, but privacy may be an issue as I would have to remotely take control of your computer and drive it through various procedures taking some time.

As to your laptop problem you mentioned to me, that can be resolved, but you need to know the password to reset it or just do a clean install of Windows after putting the laptop hard drive in another system as a slave drive to reclaim your data.

I also have admin software to reveal your password, butcannot give the software to anyone else or I lose my dealer's licence.
There is also another way to do it, but I can't do this remotely.

Shame we live in different States
__________________
RaceCensus - powerful system testing software.
Now with over 301,000 Metropolitan, Provincial and Country races!
http://www.propun.com.au/horse_raci...ng_systems.html
*RaceCensus now updated to 31/07/2018
Video overview of RaceCensus here:
http://www.youtube.com/watch?v=W821YP_b0Pg
Reply With Quote
  #28  
Old 28th March 2007, 11:58 PM
partypooper partypooper is offline
Member
 
Join Date: Nov 1999
Location: Western Australia
Posts: 4,089
Default

Chrome will be in touch, in the meantime is that Spy Bot thingo supposed 2b a freebie??
Reply With Quote
  #29  
Old 29th March 2007, 01:48 AM
Chrome Prince Chrome Prince is offline
Member
 
Join Date: Jan 1970
Posts: 5,849
Default

Yes, all the programs I mentioned are FREE.
__________________
RaceCensus - powerful system testing software.
Now with over 301,000 Metropolitan, Provincial and Country races!
http://www.propun.com.au/horse_raci...ng_systems.html
*RaceCensus now updated to 31/07/2018
Video overview of RaceCensus here:
http://www.youtube.com/watch?v=W821YP_b0Pg
Reply With Quote
  #30  
Old 29th March 2007, 06:36 AM
crash crash is offline
Suspended.
 
Join Date: Jan 1970
Location: gippsland lakes/vic
Posts: 5,736
Default

Party,
It's very hard to give instructions to fix PC problems over a forum.
It does sound like your system restore is re-installing your problem[s]. It's the first thing I disable after installing an OS and I then use ERUNT [free] to back up my registry regularly. That way I can restore the complete registry if I have problems with anything. System restore does not 'restore' the registry properly and is a hopeless Hog of system resources.

If your still having problems you could post [cut and paste] a PC log here after running 'HighJackThis' [a tiny free download]. It will show what shouldn't be on your PC. It's then a simple matter of ticking the items and pressing 'fix' in HighJackThis.

Chrome has the best idea but you need to give him remote control of your computer :-)
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump



All times are GMT +10. The time now is 06:57 AM.


Powered by: vBulletin Version 3.0.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
2008 OZmium Pty. Ltd. All rights reserved . ACN 091184655